Βίντεο

 Η συμμετοχή μου με το διήγημα 100 λέξεων "Μηδέν παλμοί" στη βραδιά Αστυνομικής Λογοτεχνίας στο Public Συντάγματος στις 19 Νοεμβρίου 2019, που διοργανώθηκε από την ΕΛΣΑΛ, το περιοδικό ΠΟΛΑΡ και τον «Αναγνώστη». 

Από την παρουσίαση στις 8 Αυγούστου 2019, στην κατάμεστη Εστία του Πύργου, του τεύχους 58 του περιοδικού "Δέκατα" (Τεύχος Καλοκαιριού 2019 με αφιέρωμα στη Σαντορίνη), που φιλοξενεί το διήγημά μου με τίτλο "5:12πμ", με θέμα το σεισμό του 1956. Στο βίντεο διαβάζω απόσπασμα από το διήγημά μου. 

"Ο Θεός του Πολέμου" - 1 χρόνος κυκλοφορίας (16 Μαρτίου 2018 - 16 Μαρτίου 2019)

Τα βίντεο μου

Παρουσίαση μυθιστορήματος "Ο Θεός του Πολέμου" στο Μπελλώνειο Πολιτιστικό Κέντρο στα Φηρά Σαντορίνης στις 9 Νοεμβρίου 2018.

Credits: Volcano TV, Santonews.com 

Παρουσίαση μυθιστορήματος "Ο Θεός του Πολέμου" στο βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων BELL στις 16 Μαρτίου 2018. Για το βιβλίο μίλησαν οι συγγραφείς Φίλιππος Φιλίππου και Δημήτρης Σίμος. Συντόνισε ο διευθυντής των εκδόσεων BELL Χάρης Νικολακάκης. 

"Ο Θεός του Πολέμου" και ο συγγραφέας του στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. 

Βιβλιοκριτικοί, bloggers και αναγνώστες γράφουν για το μυθιστόρημα "Ο Θεός του Πολέμου". 

Trailer του "Θεού του Πολέμου" από τη Βιβλιομαγεία και την Ελένη Ηλιάδου.

Η βράβευση μου από τους συγγραφείς κ. Αντώνη Γκόλτσο και κ. Φίλιππο Φιλίππου με το 2ο βραβείο για το αστυνομικό μου διήγημα "Το έγκλημα της διπλανής πόρτας" που συμπεριλήφθηκε στην έκδοση Noir Road Stories 2. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο Ρομάντσο στις 9 Δεκεμβρίου 2017, από τις Εκδόσεις Άπαρσις και την Ελληνική Λέσχη Αστυνομικής Λογοτεχνίας. 

Trailer μυθιστορήματος "Ο Θεός του Πολέμου".