"Το έγκλημα της διπλανής πόρτας"

image152

Βραβευμένο αστυνομικό διήγημα στη συλλογή "Noir Road Stories 2"

Το συλλογικό αυτό βιβλίο περιέχει τα 20 διακριθέντα αστυνομικά διηγήματα του 2ου διαγωνισμού αστυνομικού διηγήματος των εκδόσεων "Άπαρσις". Ανάμεσα τους το διήγημά μου με τίτλο "Το έγκλημα της διπλανής πόρτας" που ισοψήφησε στη 2η θέση. 


Όλες οι συμμετοχές, και όχι μόνο αυτές που διακρίθηκαν, ήταν πρωτότυπες και ιδιαίτερες στο ύφος και την σύλληψή τους, δείχνοντας ότι υπάρχουν πολλοί και πολλές που έχουν να δώσουν νέα γραφόμενα στο χώρο αυτό. Όπως αναφέρει και η επιτροπή της ΕΛΣΑΛ (Ελληνική λέσχη συγγραφέων αστυνομικής λογοτεχνίας), που αξιολόγησε τα διηγήματα στο σημείωμά της:


«Το γεγονός παραμένει ότι υπάρχει η δίψα για το είδος της αστυνομικής λογοτεχνίας. Και ότι υπάρχουν αρκετοί, έως πολλοί, έτοιμοι να το υπηρετήσουν. Να ευχηθούμε, η πρωτοβουλία των Εκδόσεων "Άπαρσις", πρωτοβουλία αξιέπαινη, να βρει μιμητές και οι συγγραφείς διαύλους να αναδείξουν τη δουλειά τους». 

Η εκδήλωση βράβευσης στις 9/12/2017

Η βράβευση μου από τους συγγραφείς κ. Αντώνη Γκόλτσο και κ. Φίλιππο Φιλίππου με το 2ο βραβείο για το αστυνομικό μου διήγημα "Το έγκλημα της διπλανής πόρτας" που συμπεριλήφθηκε στην έκδοση Noir Road Stories 2. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο Ρομάντσο στις 9 Δεκεμβρίου 2017, από τις Εκδόσεις Άπαρσις και την Ελληνική Λέσχη Αστυνομικής Λογοτεχνίας.  

Οι Noir Road Stories στα Μ.Μ.Ε.

image153

ΕΡΤ: 2ος Διαγωνισμός Αστυνομικού Διηγήματος

ToVivlio.net: 2ος Διαγωνισμός Αστυνομικού Διηγήματος απο τις εκδόσεις «΄Απαρσις»

Εκδήλωση Βράβευσης 2ου Διαγωνισμού Αστυνομικού Διηγήματος