Παρουσίαση του "Θεού του Πολέμου"

image135

Στις 16 Μαρτίου 2018 στο βιβλιοπωλείο "Bell Books" στην Αθήνα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του μυθιστορήματος «Ο Θεός του Πολέμου» του Ξενοφώντα Φύτρου και ο εορτασμός ενός χρόνου λειτουργίας του BELL Books! 


Η διπλή γιορτή των Εκδόσεων Bell έλαβε χώρα την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018 στο βιβλιοπωλείο Bell Books στην Εμμανουήλ Μπενάκη 22 στο κέντρο της Αθήνας. Για το βιβλίο μίλησαν οι συγγραφείς Φίλιππος Φιλίππου και Δημήτρης Σίμος, ενώ συντόνισε ο διευθυντής εκδόσεων της Bell Χάρης Νικολακάκης. Ανάμεσα στους δεκάδες φίλους του βιβλίου, παρευρέθησαν οι συγγραφείς της Bell Ίρις Καλβά και Ειρήνη Βαρδάκη και γνωστοί βιβλιοκριτικοί. 


Μετά την παρουσίαση ακολούθησε υπογραφή βιβλίων από τον συγγραφέα, ενώ έγινε κλήρωση δωροεπιταγών αξίας 10 ευρώ. Η βραδιά έκλεισε με Κρητικούς μεζέδες και άφθονο κρασί!

Βίντεο από την εκδήλωση

Παρουσίαση του  μυθιστορήματος από τους συγγραφείς Φίλιππο Φιλίππου και Δημήτρη Σίμο. Συντόνισε ο διευθυντής των εκδόσεων BELL Χάρης Νικολακάκης. 

Κλήρωση δωροεπιταγών μετά την παρουσίαση του μυθιστορήματος και με αφορμή τη γιορτή του ενός χρόνου λειτουργίας του βιβλιοπωλείου των Εκδόσεων BELL. 

Παραλειπόμενα από την παρουσίαση του μυθιστορήματος "Ο Θεός του Πολέμου" και της γιορτής του ενός χρόνου λειτουργίας του βιβλιοπωλείου των Εκδόσεων BELL στις 16 Μαρτίου 2018.